Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Du och Jag


Du finns!
Du känns!
Du berör!

Du får mig att må bra!
Du får mig att känna lycka!
Du får mig att tro igen!

Vi tillsammans.
Vi, du och jag.
Vi är ett.

Dig vill jag dela allt med!
Dig vill jag se le!
Dig vill jag alltid ha brevid mig!

Jag lever!
Jag älskar!
Jag älskar dig!

Tänk att min kropp fyller så mycket känslor!!




Övriga genrer av billan
Läst 292 gånger
Publicerad 2007-11-17 17:31



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

billan
billan