Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Skrev den här nyss. Jag har inte skrivit någon dikt på en månad, vilket är ovanligt. Men så plötsligt så kom den här ut ur hjärnan på mig idag :P kommentera, tack. :)


Livet finns inte mer, regnflicka

Idag faller regndropparna i hennes hår
utan att hon har någon aning om
att livet inte kommer vara enkelt imorgon

Och hon ler, när regndropparna nuddar vid
varje hårslinga och blänker till
hon ler över att livet är så enkelt

Hon springer över ängarna
med regndroppar i hela håret
men plötsligt faller mörkret över henne
det blixtrar till och allt blir svart

Flickan nuddar vid det hon kallar livet
Hon funderar ifall hon ska ta tag om livet
eller om hon ska släppa

och livet rinner ur hennes händer på bara några sekunder




Fri vers av Lillan
Läst 459 gånger
Publicerad 2005-05-08 17:15



Bookmark and Share


  swimsus@gmail.com
Ibland går det snabbt när besluten är fattade...verkligen fint skrivet..
2005-05-16
  > Nästa text
< Föregående

Lillan