Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Help! Help! Help! Help! Help! Help! Help! Help! Help! Help! Help! Help! Help! Help! Help! Help! Help! Help! Help! Help! Help! Help! Help! Help! Help! Help! Help! Help! Help! Help! Help! Help! Help! Help! Help! Help! Help! Help! Help! Help! Help! Help! Hel


SOS***Poetbay is Dying***SOS

Poetbay is dying
Please help the cause
Try to teach Jof
About Santa Claus!




Fri vers av RatNick
Läst 241 gånger
Publicerad 2007-11-18 16:33



Bookmark and Share


  DanSan
DanSan Poeter.se-hjärtat till en stödmedlem!
*************************

All my loving isnt enough,
so I say . . .as John Lennon . . .
\\\"Power to the people\\\" . . .
We can make it worth!!!

All of me to YOU!
I love YOU with tears in my eyes . . .

Dan

*************************
2007-12-23
  > Nästa text
< Föregående

RatNick