Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
vad saknar jag mest


Dina ord

Dina ord gör mig varm inom.
Jag älskar att höra dig viska mitt namn.
När du sover lyssnar jag till din lugna andning, och vill nästan inte somna..

Jag längtar ändå till morgonen, då jag får se dina ögon och säga, god morgon älskling!

Att få vara den som ligger tryggt nära dig hud mot hud, vara den som värmer dig i vinternattens kyla..
God natt min underbara vän, sov som om inget i världen kunde störa din kärlek i natt.




Fri vers av Jan Wallin
Läst 235 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2007-11-18 23:17



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Jan Wallin
Jan Wallin