but you shine brighter

 

" />
Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

but you shine brighter

 




Baby, the stars shine bright

 

 

Sött smör väter min fingrar

 

Alldeles silkesmjukt

 

Ditt leende




Bunden vers (Haiku) av Plumflower
Läst 471 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2007-11-20 00:52



Bookmark and Share


  Carlita
:) låter som ett underbart sådant

fint återgett i dina ord
2007-11-20
  > Nästa text
< Föregående

Plumflower