Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Innan oxytoxinets verkan







I hjärtats tysta vrå




ligger



en slumrande väntan











inför


explosionen




Fri vers av Damm
Läst 279 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2007-11-20 12:37



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Damm

Mina favoriter
Bortom människans fasad