Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
...


Bortom horisonten

En vacker sommarmorgon
Himelen är blå
Och allt inom synhåll är så vackert så
Och vattnet stilla gungar
i takt med fåglars sång
Och blommorna dom växer
i stora gula fång

Men bortom horisonten
i skuggans mörka vrå
Där vilar hemligheter
dom som ingen kan nå
Där färdas verkligheten
bredvid det som är fint
Och skuggans hemligheter
drar sig sakta hit.




Fri vers av Ewe_
Läst 626 gånger
Publicerad 2005-05-09 12:31



Bookmark and Share


  nea.
Jättefint !
2005-10-07

  Isla Estrecho
Fullkomligt lysande!!! Håller med alla tidigare kommentarer utom det där snacket om livserfarenhet. Det finns femtonåringar som bär på mer livserfarenhet inom sig än trettioåringar. Sen beror det ju på hur man definierar livserfarenhet förstås.
Än en gång, lysande!!! Skriv mer, skriv mer, skriv mer!!!
2005-09-25

  Per Sodebjär
Den här var fin och bra på flera plan! Nu blir jag alldeles glad fast alla har varit så dumma mot mig idag. Jag vill läsa mer!
2005-09-25

  Johan Sundström
Andakt. En ny Tove Jansson föds. Jag får samma känsla som av "Den farliga resan", http://www.adlibris.se/shop/product.asp?isbn=9163830981 -- i synnerhet av övergången till-, och andra versen själv.

2005-09-23

  Peter Stjerngrim VIP
Den här dikten får du inte någonsin tappa bort - Den kommer att tala till dig än mer än vad den gjorde när du skrev den ...
När du har mer livserfarenhet får du nya perspektiv på ditt liv som du lever nu - Kan blott bara säga att jag tycker att denna dikt är helt suverän och visar på en klarsyn som du härbärgerar inom dig - En klarsyn som kommer att betyda mycket för dig en dag i framtiden då du läser den igen!
2005-06-03

  Daniel_78 VIP
mm suger på den och gottar mig..
2005-05-09
  > Nästa text
< Föregående

Ewe_
Ewe_