Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Inte som du tror, ännu värre

som om jag är
tjock i huvudet
och inte tänker
på något
förutom
mig själv
men jag ber

till dina blickar
se att jag är
en uppoffringens mästarinna




Fri vers av mellanmjölk
Läst 269 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2007-11-20 21:13



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

mellanmjölk