Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
dikt till min son.


min diamant.

små fötter brevid mina
dina små händer så fina
ditt ljusa hår så fint och grant
du är vacker det är sant..för du är min lilla diamant.

älskar dig.







Fri vers av rockjen
Läst 647 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2007-11-20 22:09



Bookmark and Share


    FinnRaggarn
Diamanterna är underbara tills de blir slipade.
2009-02-05

    smurfelinan
helt underbar text...
kramiz
2007-12-02

  Dessie 35
vackert skrivet
2007-11-30

  hjortfot
Mysig, den fick mig att le och genast tänka på mina små troll ;0)
2007-11-28

  Just Emotions
åh så sött och fint...
2007-11-28

  melancholia
som sagt man kan inte kalla det där för en dikt, ord som man mummlat ihop och satt ihop är ingen dikt en dikt måste innehålla styrka och det behöver inte alls rimma din dikt var gullig och skulle passa på ett cornflakes box.

sanningen är grov men du förtjänar inte falskhet.
2007-11-20

    eva m h
mmm....så fin
2007-11-20
  > Nästa text
< Föregående

rockjen
rockjen