Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Storebror, nej tack.


Grafitti

Uttryck dig
Skapa
Skapa något minnsevärt och vackert.
Skapa något som får andra att tänka efter.
Skapa något som får folk att undra.
Skapa något som får folk att titta.

Måla.
Måla grafitti.
Det är vackert.
Det får folk att tänka efter.
Grafitti är en oftast bortglömd konst.
Grafitti är ett alldeles unikt sätt att uttrycka sig.

Dansa.
Dansa Breakdance.
Det är vackert.
Det får folk att undra.
Breakdance är beroendeframkallande.
Breakdance är ett alldeles unikt sätt att uttrycka sig.

Hoppa.
Hoppa Jumpstyle.
Det är vackert.
Det får folk att titta.
Jumpstyle är bestämt.
Hoppa till basen och äg världen.
Jumpstyle är ett alldeles unikt sätt att uttrycka sig.

Måla, Dansa och Hoppa
dig fram i livet.
Älska, hata, uttryck dig.
Låt inte storebror få sista ordet.




Övriga genrer av Freey- poet fo sho'
Läst 314 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2007-11-21 10:26



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Freey- poet fo sho'