Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

-

Jag litade på honom
Vi höll hand, vi mös.

Jag lyssnade på dem
& på deras inverkan
så släppte jag in honom
på djupet

Jag öppnade mitt hjärta än en gång
Det var något jag inte borde ha gjort
för här sitter sen jag
dunkar musik för att kväva allt annat

För att att till slut vara ett skal
Ett tomt skal
Ett kallt skal

Endast en skugga av vad jag varit.

Jag litade på honom
Jag litade på mina vänner

& nu sitter jag här med sönderslagna knogar
och utsmetad mascara




Fri vers av Freey- poet fo sho'
Läst 314 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2007-12-04 20:34



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Freey- poet fo sho'