Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
så här larviga blir dikterna när man är riktigt kär!!!


En riktig karl

Du är den jag alltid sökt...
Utan att jag vetat om det...

Du har den \"stilen\"som jag alltid
har tittat efter...
Du har det jag vill en karl ska ha!


Du tillfredställer mig som jag vill
en karl ska göra...
Du har så vackert hår och en gångstil
som attraherar mig...

Du vet vad du ska säga för att få
mig att må så bra...

Utan att jag vetat om det har du
fort och säkert tagit mitt hjärta och
hela mig...




Övriga genrer av billan
Läst 286 gånger
Publicerad 2007-11-29 17:49



Bookmark and Share


  LassO
Vackert skrivet, stolt man hoppas jag...
2008-02-21
  > Nästa text
< Föregående

billan
billan