" />
Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 




Petruslice.se/13

Där deras avsikt, höjdes till insikt
tappades ankaret på djupt vatten.

 

Då blev ditt svar:

Självklart, att de bör göra
det de skall göra.

Det var din bild
av ömsesidighet,

du hade tagit, ditt,

som såg

vad ett helvete kan vara.

 




Övriga genrer av Leif Furstedt
Läst 519 gånger
Publicerad 2007-11-21 19:55



Bookmark and Share


  lilla t
som skulle göras utan att göra det är en styrka som den blinde besitter :)
2007-11-21
  > Nästa text
< Föregående

Leif Furstedt
Leif Furstedt