Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

På kollisionskurs

jag planterar giftsvampar i blomrabatter
matar duvor med småspik
är opassande, fågelskrämd och sömnlös
det är så svårt när armarna inte räcker till
jag inåtvänder
ekar

ett skepp kommer lastat med brutna nyårslöften
(jag och mina otyglade övertygelser
du och dina vassa armbågar)




Fri vers av växelvarm
Läst 383 gånger
Publicerad 2005-05-09 16:37



Bookmark and Share


  Daniel_78 VIP
gillar massor, hur du vrider
och får in ord som passar bäst(!)
fem poiints !
2006-01-14

  lilla ego
gillar verkligen ditt sätt att skriva. du använder så annorlunda ord och meningar. gillar det riktigt mycket. att läsa sånt här ger mig stor inspiration när den annars inte riktigt vill hittas. tack för det :)
2005-05-14

    Bror
Du är begåvad med ord.
Väldigt bra.
2005-05-09
  > Nästa text
< Föregående

växelvarm
växelvarm