Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

The Scream

Screaming out loud
Screaming louder and louder

Without anyone hearing me
My tears are falling
Can\'t anyone hear my scream

I miss you babe
But you just can\'t realize it





Fri vers av Niica
Läst 228 gånger
Publicerad 2007-11-21 22:24



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Niica