Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

\"Jag förlorade min kärlek, och vann en sann vän\"

Jag hoppades på för mycket
Och allt gick åt skogen
Allt jag hoppas och vill
Är att det ska bli vi nån gång sen.

Jag vill alltid ha dig i mitt liv
För du är världsbäst
Du lyfte mej upp på fötterna
När jag ville dö som mest.

Tro mig när jag säger
Du är det bästa som hänt mig
Fastän det är bäst att vi bara är vänner
Kommer jag alltid att älska dig.

Jag vet och jag är säker
Vi kommer att ses igen
Jag förlorade min kärlek
Och vann en sann vän.




Fri vers av Hennes skratt är glitter
Läst 468 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2007-11-21 22:58



Bookmark and Share


  vetlandaslyna
oj, den här var sann för mig. snyggt skrivet!
2008-02-12

  To
Riktigt vackert slut.
2008-01-03
  > Nästa text
< Föregående

Hennes skratt är glitter
Hennes skratt är glitter