Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Krama dig snäll

Jag vill krama dig snäll
när du är dum
Du är dum när du fortsätter vara du som du är när du inte är snäll
Därför vill jag krama dig
Krama dig snäll




Fri vers av Anna Lindén
Läst 422 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2007-11-21 23:18



Bookmark and Share


    ingvar VIP
En mycket god idé. Många skulle må mycket bättre - och bli mycket snällare - om de blev kramade litet mer!
Ingvar
2007-11-21
  > Nästa text
< Föregående

Anna Lindén
Anna Lindén