Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Kanske vi alla känner så här....


Tro, hopp och kärlek

När vintern har varit
tar våren och sommaren
vid

då naturen nu åter
vaknar till liv
kan man gå ut och
möta en vacker tid....

kanske finna sin tro....
som ger en lugn och ro....


Tack Gud för allt det vackra
som du skapat
och för att du oss tron,
hoppet och kärleken oss ger....

Då allt känns tungt
och svårt
och mörkret blir större och större
vill man bara ge opp....

men så en dag det händer
att någon ljuset tänder....

så i det svåra finns det hopp....

Tack Gud för allt det vackra
som du skapat
och för att du oss tron,
hoppet och kärleken oss ger....

Två tillsammans
hand i hand

och när den man
håller av säger

JAG ÄLSKAR DIG
det är kärlek.....



Sajo




Fri vers av sajo
Läst 393 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2007-11-22 12:43



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

sajo