Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Med sköra vingar av platina cirklar jag över kärlekens dal

Älskade
jag kan inte flyga på egen hand
jag behöver en hand på min mage
någon som drar upp mig när jag faller
någon som står beredd med
madrasser

Sötaste
mitt liv är grått
dina kyssar är rosenröda
kanske livet skulle få en nyans av lila


& det skulle dofta lika sött som ditt leende

Finaste
du går genom livet som en sluten bok
låt mig hinna se dig
innan allt är för sent
Vilket är ditt riktiga namn?

låt mig förmedla
känslor
& tankar

baby, jag vill att du ska släppa taget




Fri vers av Hycklaren
Läst 337 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2007-11-22 20:36



Bookmark and Share


  Junibarn
jodå, jag bokmärker! :D
2007-11-22

  Junibarn
Oh, så himla fint! Det här var den bäst jag har läst idag. Först tänkte jag inte läsa den men jag fastnade för det långa namnet. Och redan efter första raden visste jag att den var bra. Bokmärker kanske.. <3
2007-11-22
  > Nästa text
< Föregående

Hycklaren