Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Tillvaron är konfliktladdad. Man kan hamna på kollisionskurs med den. Men det är det värt!


I TRÄNGDA LÄGEN



var går vägen
bort från trängda lägen?
jag blir förlägen
och ger syn för sägen
himlastegen
visar vägen
ändå är jag
så förtegen



i trängda lägen
hatar jag ert snack
i trängda lägen
går jag till attack
i trängda lägen
blir ni till ett pack
beror allt detta
på drömmen som sprack?



tigertassar
konsumkassar
katten contra
träskets nazzar
vissa svassar
för att passa
annars tror de
de är kassa



råttan fräser
ifrån hörnet
fram med spikar
fram med törnet
sluta blunda
och begrunda
lev i riket
annorlunda



hennes inviter
drar och sliter
mina visiter
skapar sviter
märkt av blessyren
går halvmesyren
tillbaka till alla
små bestyren



LARZ GUSTAFSSON 060829




Fri vers av Larz Gustafsson VIP
Läst 559 gånger
Publicerad 2007-11-24 09:20



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Larz Gustafsson
Larz Gustafsson VIP