Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Att du någon gång måste lämna mig...


Tänd ett ljus

Du fick inte lämna mig,du lovade.
Ändå försvann du, men var det jag som knuffade på?
Var det jag som berättade för vinden, var den skulle hämta upp dig?
Var det mitt fel?

Jag sitter helt ensam i rummet. Ditt rum.
Dit vinden kom och hämtade upp dig. Jag lyckades att gömma dig länge.
Men länge blev för kort.

Jag tänder ett ljus, och skymtar någon.
Jag tänder två ljus, och jag ser att det är du.
Jag tänder tre ljus, du kommer mot mig.
Jag tänder fyra ljus, och du kramar om mig.
Jag tänder fem ljus, du frågar om jag vill följa med dig.
Jag tänder på rummet, och följer med dig.




Fri vers av fjolle
Läst 229 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2007-11-24 09:40



Bookmark and Share


    shedvil
de var stark gjort det...sa bara: oj!!!! rakt ut...
2007-11-24
  > Nästa text
< Föregående

fjolle
fjolle