Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
\"Watch out for me now, \'cause I\' m alive!\" (999)


LEVA LIVET LIVSLEVANDE


jag vill ut bland människor och leva
det är där som livet levs
vad än livet utanför kan kräva
har jag allt det där som krävs
jag vill ut och samtala och skratta
stiga ut, som lennon sjöng en gång
när jag kommer hem till lägenheten
har jag fått en ny och vacker sång

jag kanske inte ber så mycket
men iakttar desto mer
är det inte just det vi behöver
ögon som verkligen ser?
hjärtan som kan kommunicera
och förmedla en strimma hopp
mod till mänskor som fällt modet
styrka till en utsliten kropp
den som har bensin i blodet
kan inte sitta hemma jämt
han vill ut och mingla i mängden
detta har hans Gud bestämt

jag gick mig ut att skriva
det var en sommardag
jag ville gå och driva
och bara vara jag
slank in uppå mc donalds
och drack en kaffe där
så kär i själva livet
jag äger nu och här
jag träffar alltid någon
här längs min vandringsväg
så ter sig själva livet
när Gud styr mina steg

jag är ute och skaffar mig erfarenhet
och längtan är farlig
ja, mycket för het
men bättre är lyssna
till den sträng som brast
än sitta helt stilla
och sen sitta fast

LARZ GUSTAFSSON, 990807-08




Fri vers av Larz Gustafsson VIP
Läst 686 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2007-11-24 19:13



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Jag är såld.
2012-04-26

    Tea Alex
Även den här var härlig!
2010-01-01

  navigo
\"men bättre är lyssna
till den sträng som brast
än sitta helt stilla
och sen sitta fast\"

Riktigt tunga visdomsord och aj så snyggt.
2007-12-05

    Camapani
en härlig förmedling av liv och inspiration.
2007-12-03

  jardan
vilka rader, vilken längtan de ger mej
2007-11-24
  > Nästa text
< Föregående

Larz Gustafsson
Larz Gustafsson VIP