Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

meningen med ingenting

det är meningen att ord ska vara känslor
i en annan form
i något greppbart
i något alla kan känna igen sig i


det är meningen att känslor ska komma ofta
att man ska känna dom
innerligt
och starkt


det är meningen att man ska leva när man är ung
att man ska hitta världen
förstå vem man är
och lära sig leva


det är meningen att man ska älska
med varje fiber
cell
och blodkropp


det är ingen mening
att se andra leva
medans man står och tittar på
genom en kikare

jag har inte ens vågat ta av linsskyddet än.




Fri vers av Amäändasötkoräända
Läst 265 gånger
Publicerad 2007-11-25 17:58



Bookmark and Share


  Sann
Jaa!
2007-12-27
  > Nästa text
< Föregående

Amäändasötkoräända
Amäändasötkoräända