Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Gråter blod

Jag är inte densamma utan dej,
Vill bara att du ska vara min tjej.

Du har fortfarande kvar mitt hjärta,
Det känner jag med all den smärta.

Kan inte jag få tebax det hjärtat som är mitt?
Vill bara glömma att du engång gav mig ditt.




Fri vers av Fredde
Läst 354 gånger
Publicerad 2007-11-25 23:50



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Fredde
Fredde