Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Tänk på varandra denna tid


I julens tid

Stoj och stim...
hörs från affärer
när folk springer
hit och dit
på jakt efter julklappar
som sedan får ett bra
rim....

Stanna till någon sekund....
och slut ögonen en stund....

tänk efter
varför firar man jul

Tänd sedan ett ljus
för anhöriga och vänner....
även de man inte känner....

Det ger oss alla frid....
I julens tid....


Sajo




Fri vers av sajo
Läst 333 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2007-11-26 18:51



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

sajo