Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Staten är folket









Staten är folket
det är int statens ärenden tjänstefolket går
det är regeringens

regeringen är inte staten
regeringen är folkvald
staten är inte folkvald
staten är folket




Övriga genrer av lodjuret/seglare VIP
Läst 264 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2007-11-26 21:12



Bookmark and Share


  Betlehemsstjärnan VIP
sanna ord minsann i en folklig värld av förvirring/B
2007-11-26
  > Nästa text
< Föregående

lodjuret/seglare
lodjuret/seglare VIP