Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
emo-moment


vi säger alltid farväl, vid fel tillfälle

spegelbild
vad jag hatar dig
vad jag hatar dina ögon
och din fula jävla mun
ditt leende som är
som sopor i mina ögon
stinkande
motbjudande

krossat glas
blödande knogar
sönderslaget ansikte
i skärvorna av något som en gång var helt
knytnävsslag från insidan
ger mig blåmärken som ingen kan se




Fri vers av Amäändasötkoräända
Läst 213 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2007-11-26 23:00



Bookmark and Share


    Herr Ångest
He he, den här gillar jag..

Man får flashbacks från när man vara tonårsful.
2007-11-26
  > Nästa text
< Föregående

Amäändasötkoräända
Amäändasötkoräända