Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Samhället sover


Nu är även den här hålan
En tippetapp-by

Du kan höra en nålsticka falla
någon kvickt gränsa gatan
eller en ventilationsmurvel störa friden

Natti natti-grannar
fryste in pytt i pannan
sover liksom som andra

Och alla sover
blundar mot kudden
Tystnaden före kaoset

Alla sover

natten

kallar

sover




Fri vers av Yfemia
Läst 520 gånger
Publicerad 2005-05-11 02:18



Bookmark and Share


  Janjohan
Helt sonika: Bra.
2005-05-20

    David Wästerfors
Ja detta var bra, klockrent.
2005-05-11
  > Nästa text
< Föregående

Yfemia