Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Dina isblå ögon

Försöker tvätta bort minnena

som flugor

kommer de tillbaka

hur mycket jag än

viftar

 

Ömt avstånd

byts mot kall närhet

men dina isblå ögon

blinkar syrligt snällt

vart jag än flyr

i natten

 

jag lyssnar på musik

du har förkunnat som din

jag rycker i kedjorna

som tynger

mina trötta ben

 

en korsriddare

som fått mig att frukta

en gud

jag inte tror på

 

släpp mig fri

 

 

 

 




Fri vers av Plumflower
Läst 869 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2007-11-28 00:02



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Plumflower