Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Kval



Inget hopp om räddning

Förlorad i ett diktat sammanhang

Befruktad med en desperat
vädjan till dödsrikets gudinna

Låt mig leva
Det rena livet
fritt från smutsiga avsikter
Onda tankar




Fri vers av Owe Öst VIP
Läst 270 gånger
Publicerad 2007-11-28 09:07



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Owe Öst
Owe Öst VIP