Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Lögn - allt är en lögn

Lögn - Allt är en lögn

Du sa att jag betydde mest av allt
Nu strör du inte längre socker utan mer salt
Du sa att jag hjälpte dig att överleva just då
Vi sa, ska du försvinna ska vi båda gå

Jag trodde dig, dina ord stärkte min själ
Nu tynar jag sakta bort, ignoreras ihjäl
Jag trodde jag betydde mest av allt
Iallafall just då
Jag trodde på dina ord
Dom värmde, nu är allt bara kallt

Det kan vara typiskt Vinterdepp men jag behöver dig just nu
Den som hjälpt mig mest, det är du
Jag vet att du vet
Du vet att jag vet
Vi båda vet vad vi betyder men ändå
Jag hjälpte dig, fick dig att orka stå

Jag kommer ihåg allt som någonsin skrevs
Det graverades med laser på min näthinna
I våra drömmar, vi slogs, skrek och revs
I slutändan handlar allt ändå bara om att vinna

Vi ska vinna över det onda
Det som får oss att må dåligt
Du är betydelsefull i mina tankar
När jag känner mig borttappad tänker jag på dig
För du är den enda, som någonsin riktigt känt mig

 




Fri vers av Mindfuck
Läst 281 gånger
Publicerad 2007-11-28 14:14



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Mindfuck
Mindfuck