Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

jag säger lek, lek med tanken, det är de som tankar är till för (även om dom är jävligt meningslösa

Varje gång jag blundar ser jag min framtid
om den ens tillåts att bli kallad något så vackert
Jag ser en knarkhora fast i sin unkna lägenhet
med märken efter injektioner och skärsår över kroppen

Varje gång jag blundar ser jag min framtid
den här tillåts faktiskt att kallas så
Jag ser en framgångsrik journalist
med vackert hår och tunga pengar på banken

Dom blandas.
som om någon slänger det i en mixer
och sätter på
full styrka
över mina sinnen

och jag leker med döden
och du frågar vaffan jag gör
Jag säger jag leker bara med döden
det är de som droger är till för

Injiceras i venerna
injiceras i hjärtat

Ja, jag har gått ner mig
inte med droger
men det kommer

& ja, jag erkänner att jag har problem
med identiteten
identitetskris - en slags störning i hjärnan
men vad fan bryr du dig för?

Jag vet att det finns ingenting jag kan ge dig
för att någonsin betala tillbaka mina skulder
min älskling, jag hatar
att det är så

Ömma punkter,
du säger livet är en gåva
jag säger livet är de nätter
då jag inte kan sova

Du säger livet är fantastiskt
ett liv är något stort
man ska jobba, tjäna rätt
bo flott och skaffa familj

Jag säger livet är en kaka
med fin garnering och fint strössel
läcker utanpå
men jävligt bränd inuti

Jag säger livet är en ballong
som ni blåser upp åt mig dagligen
för att jag sedan sticker hål på den
med mina kanyler. eller rakblad. eller bara med fel ord.

Ni säger att det finns någonting bättre
det är något jag aldrig kommer nå
jag vet inte vad jag ska tro på
men ni ser att jag förstår

Ja, jag har gått ner mig igen
Ja, jag har stora problem
Ja, jag har en slags störning
Nej, jag vill inte leva

och nej jag vill inte dö

av rädslan att bli upptäckt
i mörker
med vackert röda rosenblad över brösten
kroppen
ansiktet

om ni förstår?




Fri vers av Mindfuck
Läst 373 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2009-03-05 00:52



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Mindfuck
Mindfuck