Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Tankar om en vän

När det känns tungt så behöver vi ngn att till tro sig till
Det kan va sin käraste eller någon annan i sin omgivning

Bara att ha en vän gör livet lättare att leva
Vänskap binder oss samman
Mörka o dystra tankar övervinns
Uppmuntra ge spontankram utan att vilja ha ngt i gengäld

Alla har vi goda sidor som gör vänskap starkare
Låt oss tända ljus för att belysa detta




Fri vers av mancan
Läst 203 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2007-11-28 18:02



Bookmark and Share


  Just Emotions
jag håller helt klart med!! applåder*
2007-11-28
  > Nästa text
< Föregående

mancan