Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Till Dig

Jag frågar dig vad som är fel
Du vänder dig om,
tittar på mig och ler
Men det verkar vara något
någonting med sättet du ler på
som ingen riktigt kan se

Någonting som ingen riktigt vill se

Men jag ser
fast jag inte vill
och fast jag inte vet
vad jag ska ta mig till
hur ska jag kunna få det
att bli som du vill?

säg vad som är fel
säg vad det är
som har gjort dig sånhär
snälla säg mig
hur jag ska kunna hjälpa dig
hur jag ska kunna få dig
att sluta le sådär

Du säger att ingen skulle vilja veta
att ingen bryr sig
att alla börjar
lämna dig
men det du inte förstår är
att det är du
som har gett upp om dig
det är du som har
glömt dig

Snälla kan vi inte reda ut dethär
men du vänder dig om
och går iväg
bort från mig
bort från allt
du orkar inte
le sådär falskt

och det smärtar mig så
att du inte förstår
att jag bryr mig
och jag skulle inte lämna dig
utan nu är det du
som har lämnat mig
det är du
som har glömt dig
det är du som har glömt mig

jag tänker på dig
och jag hoppas att du förstår
att det är inte alla som är så
så som du tror
och det är inte alla
som tycker att du är
så som du tror att du är

Du betyder mycket mer än så
du betyder så mycket mer
och är så mycket mera värdefull
och du tror att det är du som står i skuld
till oss andra
när det är du som står i skuld
till dig själv
för den bild du har gett av dig själv
den som inte är dig
du är så mycket mera värd

jag finns här för dig







Fri vers av Windsong
Läst 290 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2007-11-28 18:02



Bookmark and Share


  Just Emotions
applåder*
2007-11-28

  Amäändasötkoräända
jag tycker den här, var enkel och underbar
2007-11-28

    Windsong
Tack så mycket! värmde =)
2007-11-28
  > Nästa text
< Föregående

Windsong

Senast publicerade
Till min älskade
Till Dig
* Se alla