Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Att vara männska

Hujedamejsåntbarnhonvar

ej värre

tanke fanns

Jag gör

allt det som passar bra

som om jag aldrig fanns

Men andas jag så lever jag

och lungans rytm är min

Jag glömmer ofta grönskan i

att bara finnas till

Så länge jag andas är jag unik

som träfigurerna i snickarbon

är ingen den andre helt lik




Fri vers av StinaHildaVilda
Läst 235 gånger
Publicerad 2007-11-28 19:24



Bookmark and Share


  livsdans
Grönskan i att bara finnas till! Fantastiskt! Jag andas in dina ord...
2007-11-28
  > Nästa text
< Föregående

StinaHildaVilda