Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
love


en liten kärlekshistoria

Till dig har jag ett helt minne att ge.
Till dig har jag en hel historia att berätta.
Till dig har jag mod att berätta om en liten pojke.
Till dig har jag kraften att berätta att han var min första kärlek.
Till dig har jag förståelsen att inse att du vill höra mer.
Men det du fått av mig är allt du behöver veta
Det enda du inte vet, är att du står på tur.




Fri vers av fjolle
Läst 265 gånger
Publicerad 2007-11-28 21:17



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

fjolle
fjolle