Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

I wish...

I wish I was far away from my world,
I wish I was somebody else
I wish that I always was lucky
I wish that I have everything that I miss
I wish that everything was like before




Fri vers av justthesamegirl
Läst 175 gånger
Publicerad 2007-11-28 21:36



Bookmark and Share


    Wewill
sjukt vacker bästa dikten jag läst för att vara första upplagda från dig :D
2007-11-28
  > Nästa text
< Föregående

justthesamegirl

Senast publicerade
Soledad
I wish...
* Se alla