Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Midnatt



Tidlös sanning
följer dig
från rum till rum

Din historia
bär du
med ett kors
runt halsen

Din tro
är naken
under kläderna
där moralen efterlyses




Fri vers av Owe Öst VIP
Läst 257 gånger
Publicerad 2007-11-29 01:53



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Owe Öst
Owe Öst VIP