Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Bara en beskrivning av nuvarande sinnes tillstånd.


Vill inte men måste

Jag vill verkligen inte
Men jag måste
Vill inte
Måste

Varför då då?

Varför gör ni på dette viset?

Ja varför?




Fri vers av Andunelen
Läst 272 gånger
Publicerad 2007-11-29 13:49



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Andunelen
Andunelen