Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Foto: Jan Seilitz


Hemåt

Mitt var vattnet

kapsejsad på ytan

slagen till ro




Fri vers av Bengt H VIP
Läst 834 gånger och applåderad av 22 personer
Publicerad 2007-11-29 17:11



Bookmark and Share


    ej medlem längre
skön 3rading, fint gjord!
2017-03-29

    ej medlem längre
Du skriver vacker poesi:)
2017-01-18

  Petter Wingren
Mognad, skönt
2013-11-30

    ej medlem längre
så få ord men så mäktig..
2013-11-12

  Junitvillingen
Vad mer kan jag säga än att detta är makalöst bra poesi? Applåder!
2009-06-13

  Erik Jonsson
Jag får av någon anledning en stillsam begravning i tankarna... ett gammalt, strandat skeppsvrak. Mycket vackert!
2008-11-23

  aol
mäktig dikt som dröjer sig kvar
2008-10-11

  Bibbi VIP
Uppvuxen vid hav och barnbarn av en yrkesfiskare fann jag en obeskrivlig ro vid dessa rader som jag tar till bokmärke idag.
2008-02-20

  Bortklemad
Riktigt bra skrivet...

vackert!

mvh Oskar
2008-02-05

  Ulf Lagerholm
oändligt vackert -

när jag läser slikt
brukar jag ta av min
cowboyhatt å lägga
ned en färsk olivkvist
bredvid det lästa -

tack för
2007-12-01
  > Nästa text
< Föregående

Bengt H
Bengt H VIP