Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

\"Du klär inte i ord\"

Föraktar allt som kommer ur din mun.
Önskar att jag vore döv varje gång du rör på dina läppar.
Allt du säger är så överskattat, varje åsikt så ogenomtänkt.
Ändå är det folk som lyssnar. Men även dem kommer att inse
att dina ord är förpestade, och din röst är full av hål.




Övriga genrer av MemoryLane VIP
Läst 401 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2007-11-29 18:17



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

MemoryLane
MemoryLane VIP