Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

störningsmoment

Mot ett inre väsen. Vi skiljer oss från mängden och intar våra poser.
Däruppe, tjut och gnissel från gympadojjor mot golvet. Snart är det vår tur.



paranoia

den mänskliga existensens minsta byggsten
bemästra vardagen
störningsmoment
En klassklyfta mellan mej själv.




Fri vers av En företeelse
Läst 235 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2007-11-29 20:20



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

En företeelse