Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Det sorgsna i livet är inte nuet, det är det förflutna

När jag blir stor ska jag göra mig till nån annan...
vill inte vara den osäkra Elina längre.
Vill inte ha nått förflutet.
Vill bara ha nuet.
Att man står på en plats...
...och att man bara har det,
...och inte massa minnen,
...eller massa fotavtryck bakom sig,
...som visar vart ifrån man kommit dit.

Men nu är jag den som missar nuet, den som bara har det förflutna...
Den som bara har det förflutna att leva med.

Längtar tills jag blir stor...




Övriga genrer av EllieH
Läst 271 gånger
Publicerad 2007-11-29 20:42



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

EllieH