Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Lycka, finns det verkligen?

Jag är svag & liten, men bryr du dig?
Det spelar ingen roll vad jag gör, för du skiter i mig.

Många kvällar blev till sena nätter, i en ensamhet.
Vad jag gör här på jorden är nått jag inte längre vet.
Jag skrek efter din hjälp, men du vände & gick,
När jag behövde dig som mest, var det istället svek jag fick.

Ett hopp blev till tomma ord när du lämnade mig,
Själen därinne är trasig & jag vet att jag behöver dig.
Först gav du mig ett hopp, sen gjorde du mig besviken,
Sårade mig hårt, du gjorde mig så ensam & liten.
Ögonen börjar torka, & tårarna får ett slut,
Vill försöka hitta fram, kanske svaret till vägen ut.

Jag är hatad & lämnad, åren läker inte såren,
Hur ska jag kunna berätta för dig mamma när du inte vet hur jag mår?
Jag ser inget hopp, det försvann för så länge sen,
Ger livet en sista chans,
men tar mitt liv om jag blir lämnad igen.

Jag vill veta varför inget är som förut,
Är det jag som förändras? förklara hur.
Ser ingen mening med att ljuga om det här,
Sanningen är,
Jag är inte lycklig såhär.

Tryggheten försvagas & jag faller ihop,
Vill försöka ådstakomma nått, men allting är för stort.
Kraven är för tunga, men man måste kämpa på,
Jag lever med det faktum att inget är som då.
Vänner som sviker, något som tillhör verkligheten.
Men varför lura någon på kärlek, det är nått jag inte vet,
Försöker förstå,
Men det går inte ändå.

Vad ska du göra pappa, när din dotter säger hejdå?
Ingen trodde nog att det gick så långt,
bara jag vet vad som sker.
Hoppas gud har mina böner när jag väl ser upp mot himlen,
Den plats som jag vill komma till.
Låt mig dö här & nu om det är de ni vill.

Ni hatar mig så grovt,
Så nu orkar jag inte stå här,
Har ingen kraft kvar i kroppen som får mig att gå.
Hela kinden är täckt av gråt.
Det här kanske är det bästa, jag älskar er, förlåt.




Fri vers av EllieH
Läst 291 gånger
Publicerad 2007-11-13 21:54



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

EllieH