Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Peder

Dina blickar bränner
Gör märken på min rygg
Jag kryper ihop och gråter
Känner mig inte längre trygg

Du stirrar och njuter
Njuter av att plåga mig
Jag kan inte längre fly
Och för det hatar jag dig




Fri vers av un_complicated
Läst 216 gånger
Publicerad 2007-11-29 21:35



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

un_complicated