Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Blur

Jo eller jag vet inte. Blur.. kommer ur min mun. Ord, meningar med ingen logik. Dra av håret, klösa, riva, banka. Ide.. blek, mjukisar. vad består livet av? fika, fred, kärlek, bekräftelse, ondska, sjukdom, sex, politik, karriär? Att bygga upp ett liv man tycker känns meningsfullt och leva det? Jag vet inte. Eller så ska man inte tänka på det alls och bara låta allt ha sin lilla gång. And live in the box of happiness. Eller ska man ha massa energi och reda ut alla frågetecken och böjar? jag vet fortfarande inte. Jag finns iaf här idag på min datorstol mitt i ett stort behov av sömn.




Övriga genrer av Candyflesh
Läst 318 gånger
Publicerad 2007-11-30 00:40



Bookmark and Share


  Larz Gustafsson VIP
Park Life?
2007-12-01
  > Nästa text
< Föregående

Candyflesh