Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Stig 25, höstkanten 10

Det sista av sommarens solstrålar lyckas värma vår hud
Få din hy extra levande i ljuset
Dina ögon speglar drömmar en dag som den här
när vi går med tjocka tröjor för att bevara värmen lite längre
på en väg där löven prasslar under våra skor
och smulas sönder precis som sommaren.
Vi vet att hösten är på väg
skymtar sorg i ditt leende på läppar som talat om svunna tider
minnen som gör ont att uttala på alla språk
Det blåser höst i vinden
men våra händer är varma tillsammans
när de krampaktigt håller hårt i varann
för att bevara längtan som håller på att bli saknad
en sensommar höst dag som den här.
Hela världen tycks vänta på snö
allt andas kommande vinter
men vi ler när det i våra ögon möts en kärlek
som får oss att växa större än alla kalla vindar från andetag som ville oss ont.




Fri vers av Candyflesh
Läst 241 gånger
Publicerad 2011-07-12 18:10



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Candyflesh