Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Stank

Småpratande hyndor sitter på en uteservering i maj.
De dricker avgaser ur små gröna koppar, glädje.
Påsar i färglösa färger, ångestfria ansikten skyndar hem efter jakten,
Medecinen var på rea.
hets, mansgrisar låtsas läsa metro i jakten på ett offer.
reklam skyltar får ibland massan att stanna till.
Ett hopp i tiden som inte finns,
en hund som måste kissa.
Killen blir våldtagen i gränden, en bil saktar in.
Njutning, ta ett kort.
Övergångsstället innehåller nu ett dött barn.
massan går runt om när det blir grönt. Dagens gärning.

Ett ny förälskat par sitter på en bänk i maj.
Med stängda ögon slickar de hetsigt en glass,
för att slippa se smutsen.




Övriga genrer av Candyflesh
Läst 437 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2008-05-04 02:38



Bookmark and Share


    Pascali
Starka och fantasifulla beskrivningar väcker en intensiv känsla av hopplöshet och smuts. Gillar den här dikten. Hoppas att du är okej, jag saknar dig jättemycket.
2008-05-06
  > Nästa text
< Föregående

Candyflesh