Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Mamma förlåt, för allt det jag skadat. Jag vill bli den där kvinnan nu, och kunna lova att jag ska göra allt för att reparera alla skador igen.


Det där barnet som äntligen kom,

Barnet.
Barnet som var fylld av glädje. De där drömmarnas oändliga flöde.

Naiviteten.
Barnet som ville förändra. Den där stjärnan som gav allt för att lysa starkt.

Insikten.
Flickan som upptäckte att. Den där insikten, tog kål på allt.

Fallet.
Flickan som förlorade allt. Det där kaoset som tog över själen, ohanterbart.

Egoismen.
Flickan som skadar familjen. Den där orken som inte finns till, destruktiviteten som får ängslan att värka.

Förlåtet.
Kvinnan som vill kunna lova. Det där löftet om överlevnad, att allt någon gång kommer bli okej.




Övriga genrer av Candyflesh
Läst 332 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2007-11-30 01:51



Bookmark and Share


  Just Emotions
en varm text med sorg men jag gillar denna hur mycket som helst iaf :)
2007-11-30

  Michaela Dutius
En sorgsen och lite vemodig text men med ett stort hopp inuti
2007-11-30
  > Nästa text
< Föregående

Candyflesh