Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
återkommande temat...


Sömnen

Sömproblem, jag rullar runt och får ingen ro.
Detta upprepas gång, på gång.
Mitt huvud tänker på allt möjligt, likt en tragedi.

Men en sak vet jag säkert, mina tankar återkommer alltid till dig.
Natt efter natt.
Ty, jag tittar bort då jag möter din blick.
Jag har ej talat med dig, men är ändå lite kär.

Varför har jag, belönats med denna blyghet?
Vad har jag gjort för fel?

Du vill se ut som en kändis, varför?
Jag vill bara krama om dig och säga:
- \"Du duger bra som du är\".




Fri vers av etttystskrik
Läst 282 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2007-11-30 15:31



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

etttystskrik

Mina favoriter
KYSSEN